EVENT / PREMIÄRER / GALORINFLUENCER LIFE

MITT 2018 – BILD BOMB

VARNING FÖR BILD BOMB DELUXE

Nu så mina vänner har jag letat fram lite höjdpunkter från mitt 2018. Jag har verkligen haft ett fantastiskt 2018 när jag tänker efter. Jag känner mig verkligen rik på upplevelser. Jag är så tacksam mot detta år som gått, jag har skapat så fina relationer till människor jag bara kunnat drömma om att ha kontakt med. Jag är så tacksam mot event bolagen som dagligen skickat ut otroliga inbjudningar. Tyvärr har sista halvan av detta år drabbats lite med event livet pga. utbrändhet, men jag hoppas att 2019 blir ett fantastiskt år med mer spännande utflykter i Stockholms finaste kvarter med alla dess inspirerande människor.

Hoppas ni följer med mig in i år 2019 älskade läsare.

 

 

3 thoughts on “MITT 2018 – BILD BOMB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.