VARDAGLIGT

2019 – Nu ser vi fram mot nya äventyr

Hej världens finaste änglar, hur mår ni efter nattens firande ? Jag mår prima, somnade inte förs 09 i morse, här firades det alldeles för länge, men hey man lever bara en gång eller hur? Äntligen har vi lämnat ännu ett år bakom oss och kan blicka framåt mot nya äventyr. En aning klyschigt när man pratar om det nya året, men samtidigt gillar jag tanken på att sätta upp nya mål att sträva efter. Min tanke kring 2019 är att saker och ting skall ställas till rätta, att jag ska komma ur utmattningssyndromet jag har och få det bästa av dom bästa åren. Jag har planer på att utvecklas inom sociala medier ihop med rätt personer och bli mer uppmärksam på positiva samt negativa energier. För er som missade kan ni se inlägget där jag visade upp 2018.s höjdpunkter här.

Har ni några nyårs löften?

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.