VARDAGLIGT

2019 – Nu ser vi fram mot nya äventyr

Hej världens finaste änglar, hur mår ni efter nattens firande ? Jag mår prima, somnade inte förs 09 i morse, här firades det alldeles för länge, men hey man lever bara en gång eller hur? Äntligen har vi lämnat ännu ett år bakom oss och kan blicka framåt mot nya äventyr. En aning klyschigt när man pratar om det nya året, men samtidigt gillar jag tanken på att sätta upp nya mål att sträva efter. Min tanke kring 2019 är att saker och ting skall ställas till rätta, att jag ska komma ur utmattningssyndromet jag har och få det bästa av dom bästa åren. Jag har planer på att utvecklas inom sociala medier ihop med rätt personer och bli mer uppmärksam på positiva samt negativa energier. För er som missade kan ni se inlägget där jag visade upp 2018.s höjdpunkter här.

Har ni några nyårs löften?

3 thoughts on “2019 – Nu ser vi fram mot nya äventyr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.