TÄVLINGARVARDAGLIGT

Bloggtorka – glöm inte bort tävlingen

Tja vänner allt bra ? Jag har haft fullt upp med så mycket andra saker att jag inte riktigt hunnit med bloggandet så som jag önskar. Men ska försöka få in lite bättre rutiner även här. Hur har starten på det nya året varit ? Hoppas 2019 startat bra för er alla. Mitt 2019 kunde inte ha startat bättre än det gjort. Nu är det bara jag som måste jobba in bättre rutiner, mitt sista mål. 

Jag har varit lite tömd i hjärnan när det kommer till inspirationen faktiskt, försöker hela tiden tänka och komma på nått att skriva om, men jag har inte riktigt fått till det där än hahaha. Skulle vilja vakna upp och *poff* har jag 140.000 saker att skriva om. Baksidan med att ha bloggat så många år, man har lixom tömt förrådet en aning. Men tills jag är på banan och vän med hjärncellerna igen så får ni inte glömma att kika in i den nuvarande TÄVLINGEN här på bloggen. Just nu kan ni vinna en hårfön från ghd värde 1.799:- 

2 thoughts on “Bloggtorka – glöm inte bort tävlingen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.