FAMILJELIVET

Hemma med sjukt barn hela dagen

Hej vänner, har inte varit aktiv här inne idag pga. sjukt barn. Lilla Ledri fick komma hem från dagis vid lunchtid då han hade feber. Vi har myst hela dagen och bara haft kvalités tid med varandra. Mormor kom förbi en stund nu på eftermiddagen också. Stackaren har ingen el ute på ön där hon bor, det blev katastrof efter stormen, så nu står hela ön utan el till den 10 Januari. Hon fick helt enkelt åka in hit och låna duschen och ladda mobiltelefon samt kunna ta emot SMS. Alla el stolpar har blåst omkull vilket gör att dom inte ens kommer ut på nätet. Tycker så synd om henne. Men hon är mer än välkommen hit om hon vill.

Jag är helt slut ikväll, lyckades aldrig somna inatt, var en sån där natt när jag bara låg och vred mig. Så jag har hållit igång sedan igår. Jag har faktiskt lagt på i sängen nu och tänkte sätta på en film. Somnar jag så gör jag. Hoppas ni haft en fin fredag.

One thought on “Hemma med sjukt barn hela dagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.