TANKAR / ÅSIKTER

Snapchat syndromet

Nu måste vi diskutera en sak som stört mig under en lång tid haha. Alla dessa Snapchat bilder som tjejer stoltserar med som profilbilder på sina Facebook konton. Jag är ingen flitig användare av Snapchat faktiskt, men har såklart testat kameran och alla dessa filter som är så populära. Det är ju falsk marknadsföring om nått – Jag menar kolla bilden här över, det är ju inte jag. Jag har inte såna ögon, har inte den ansiktsformen och inte dom läpparna samt näsan. Visst kan man se att det är jag till en viss del, men ändå inte. Ändå envisas så många tjejer att använda dessa förvrängda filter som sina profilbilder. Vet inte hur många trådar på FB jag sett där tjejer skriver: kan någon som är duktig på retuschering redigera bort öronen osv. WTF ? Så nu fick jag ur den åsikten ur systemet. Tjejer sluta använda dessa filter, the real deal är så mycket bättre.

F A L S K M A R K N A D S F Ö R I N G

One thought on “Snapchat syndromet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.