VARDAGLIGT

Nu får det väl ändå räcka ?

Vaknade upp inatt med världens värk bakom högra ögat / näsan och blixtrande smärta i högra bakhuvudet. Känner mig sjuk igen och kunde inte göra mycket mer än att ligga i sovrummet med släckta lampor. Jag var precis sjuk i influensan och nu ska jag bli sjuk igen – Orka! Jag har bara väntat på att få tillbaka min energi efter så många veckor, så att bli sjuk igen får mig att sucka högt. Har inte alls tid eller ork för att vara sänkt. Men men nu är läget som sådant och jag får helt enkelt göra det bästa av situationen. Får va vaken och göra de lilla jag orkar och sedan lägga mig och vila när jag får för ont. 

Igår kom min nya självutlösare till kamera *äntligen*. Jag har redan förbrukat två stycken haha. Har känt mig helt Lost utan att kunna använda min vanliga system kamera när jag fotar vissa samarbeten. Som nu har jag ett samarbete med Shein som jag måste få ordning på under kommande dagarna och ett med Mymuse inom kort, då behöver jag verkligen kunna fota med stativ och självutlösare, mobilen funkar inte riktigt för såna bilder.  Är riktigt taggad på att få användning för min älskling igen (kameran).

Hur mår ni i övrigt, har ni en bra helg?

2 thoughts on “Nu får det väl ändå räcka ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.