SAMARBETEN / PR,  SKÖNHET / HÄLSA

TÄVLING – VINN HÅRFÖN FRÅN “ghd” 1.799:-

Gott nytt år vänner – Tycker vi blåser liv i 2019 här på bloggen med en riktigt NICE tävling ihop med Members.com – Nu kan ni vinna denna fantastiska hårfön från ghd – Följ tävlingsreglerna, allt kommer dubbel checkas så ni följt alla steg rätt. Trust me det är lite begärt med tanke på det fina priset för ett värde på 1.799:-

Ghd Aura® Professional Hair Dryer (1.799:-)

– En revolution inom styling och hårföning

Äntligen kan du styla ditt hår samtidigt som du torkar det! Vår nya ghd aura-hårfön ger snabbt volym som lyfter rötterna och supersmidig glans åt ditt hår.

Med två banbrytande innovationer inom styling erbjuder ghd aura en helt ny fönings- och stylingupplevelse som ger det ultimata inom lyxig volym och en smidig, glansig finish.

Laminair-teknologin ger ett 42 % mer koncentrerat luftflöde än sin föregångare, och det betyder att du kan jobba med en hårsektion utan att störa de andra, vilket ger dig exceptionell stylingprecision och -kontroll.

Vad innebär det här för ditt hår?
Att det blir fantastiskt mjukt och glänsande. Den innovativa Cool-Wall-teknologin gör att det yttersta skiktet och den isolerade spetsen är kall att vidröra, vilket gör att du kan styla mycket närmare rötterna för att skapa imponerande volym.

Dessutom är den nya ghd aura 27 % tystare och lättare, för en bekvämare fönings- och stylingupplevelse.

Laminar teknologin erbjuder ett jämnt och koncentrerat luftflöde som ger dig exceptionell stylingprecision och -kontroll.

Cool-Wall-teknologin skapar en ring av kall luft runt den varma luften, precis som en aura.

Avancerad joniseringsteknologi som avlägsnar statisk elektricitet från ditt hår, för ett hår som inte är frissigt och flygigt.

Kalluftsknapp som omedelbart fixerar din frisyr.

4 m lång sladd för större flexibilitet under stylingen.

Unikt extern strömförsörjning minskar hårfönens vikt.

Avtagbart luftintagsfilter gör produkten enklare att

Flera effekt- och temperaturlägen ger dig bättre kontroll under stylingen.rengöra.

 

Tävlingsregler:

  • Följ members på Instagram (kommentera ditt Instagram namn när du är klar bland kommentarerna.
  • Bli medlem i tjejgruppen Girlsquad på Facebook där ni kan ta del av fler härliga tävlingar framöver.
  • Dela detta inlägg på era bloggar / Facebook med denna länk : http://jellicas.se/2019/01/05/tavling-vinn-harfon-fran-ghd-1-799/
  • KLAR

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

145 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.