VARDAGLIGT

Hudvård / drinkar & livet

Hey babes and boys, vaknar upp idag med jordens skönaste känsla. Jag hoppar och tror inspirationen ska vara tillbaka, kanske inte till 100%, men efter gårdagens snack om framtida planer så känner jag mig taggad på 2019 och vad som kommer dess väg. Jag kommer inte avslöja allt för mycket här inne, utan ni kommer nog fatta under året som går. Jag kan bara säga såhär – allt blir så mycket bättre när man gör saker ihop med andra. Har stått i badrummet i säkert 1 timme nu under morgonen och bara lagt tid på min hudvård. Min hud har verkligen reagerat på senaste tidens konstanta sjuk tillstånd. Har sovit massor och glömt bort att sköta om min hudvårdsrutin som jag brukar. Man märker skillnad direkt när man inte är lika snäll mot huden, tar ca 24 timmar så känner man hur huden börjar falla. Det här med bra hudvård är verkligen så viktigt. Tänk om min generation var lika noga i yngre dagar. Dom flesta är uppvuxna med två och vatten sen smorde man ansiktet med någon fet lotion haha. Bättre sent än aldrig. 

Vaknade sent idag, jag och X satt uppe rätt sent inatt och umgicks. Tror jag inte somnade förs klockan var 09.00 i morse, men det var verkligen värt den vakna natten. vi drack lite goda drinkar och pratade om allt mellan himmel och jord – bästa som finns enligt mig. Vad vore livet utan bra relationer och planering för framtiden. Hade ju tänkt att ta nya bilder till ett samarbete igår, men natten bara svepte iväg och det hanns aldrig med. Ska försöka finna energin idag och ta dom bilderna jag tänkt mig. 

Hur har er helg varit , haft det bra ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.