VARDAGLIGT

Tillåt mig att klaga lite

Jag glider in här på bloggen med en stooooooooooor suck. Det här börjar på riktigt bli sjukt jobbigt nu. Jag varit sjuk i så många veckor att jag tappat räkningen. Så fort jag blir lite bättre så dröjer det någon timme så hoppar nästa fysiska symtom på mig. Inatt vaknade jag upp och mådde rätt bra, livade lite i GS åt mat, pratade med Jossan i telefon och mös, sen som en blixt från klar himmel så fick jag halsont som eskalerade till feber och enorm huvudvärk. Jag tror på riktigt att det är min utmattning jag gått med i snart 1 år som ger mig fysiska symptom. Varför jag tror detta är för att jag inte blir bättre hur mycket jag än sover, äter eller tar det lugnt. Jag blir bara tröttare, svagare och mer sjuk. Kan inte göra så mycket mer än att fortsätta ta det lugnt och hoppas på att jag snart får en dag med 100% energi igen. Det är så mycket jag vill göra – Fota / blogga / fixa saker här hemma / leka med barnen / åka iväg och göra roliga saker på annat håll. Just nu är jag hindrad i allt. Här inne känns det som jag inte orkar leverera då huvudvärk och annat sätter stopp för inspirationen. Men jag vet att det snart ger sig, det finns dom som har det värre – Den tanken brukar funka bra för att inte tycka synd om sig själv allt för mycket. 

Nä men ärligt jag tycker inte synd om mig, jag är bara frustrerad att energin och orken inte räcker till allt jag vill göra. Jag hatar att sitta som ett kolli och stirra. Brukar ha 100 bollar i luften, vara sprängfylld med energi och hinna med så mycket saker. Nu när jag inte orkar nått blir jag mest arg på kroppen. Nu får den fan ge sig. 

Hur mår ni då allt bra ?

2 thoughts on “Tillåt mig att klaga lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.