VARDAGLIGT

Tisdag morgon

Godmorgon, klockan är inte mer än 04.20 på morgonen, men jag somnade redan klockan 22 igår kväll och därav vaknade jag tidigt. Egentligen lite för tidigt, hade hoppats på 1-2 timmar till, men får helt enkelt känna mig nöjd med 6 timmars sömn. Fråga mig inte hur jag mår idag för det vet man aldrig hahaha, just nu är det bara huvudvärken jag krigar med, men om några andra symtom hoppar på mig återstår att se. Har redan hunnit sitta lite vid mailen och svarat på en del företags mail. B.la samarbetet med Members.com, många av er kanske undrar vart alla vinsterna tagit vägen under julkalendern? Såhär är de, kontakt personen på Members har haft jul ledigt fram till igår och nu såg jag i ett mail som skickades igår att vi kommer behöva kontakta alla vinnarna igen och be om mail + telefonnummer för att vinsterna ska kunna skickas ut direkt. Så jag ska ordna med detta nu under dagen så vi får iväg allt så fort det bara går. Ber om ursäkt för fördröjningen. Trodde det räckte med era adresser för att skicka ut, men tydligen behövs lite andra kompletteringar också. Men det löser vi på momangen. 

Har lite saker att lägga upp på Instagram under dagen också, har ju varit så dålig under en lång tid att jag inte riktigt orkat med allt som haft med blogg att göra. Men hoppas att jag ska va på benen nu igen. Hoppas ni alla mår prima och får en fantastik tisdag. 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.