FASHIONSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

Croopat set från Shein.se

Hej på er hur har dagen varit ? Min har varit långsam men produktiv. Klockan 04.30 klev jag upp i morse och redan 09.00 stod jag i full fart med kameror, studiobelysning och knäppte av lite bilder på samarbeten jag pratat om ett tag nu. B.la detta sportiga set med croopad topp och kjol från shein.se – Hur snyggt ? 

Nu kan du som läser min blogg få 10% rabatt vid köpt över 500 SEK om ni uppger min personliga rabattkod till er som är: JELLICAS10. Så in och kika runt på deras utbud. 

Klockan är bara 17.36 och jag är redan helt slut och skulle utan tvekan kunna gå och lägga mig. Men jag har ju bestämt mig för att vrida tillbaka mitt dygn som varit kaos i 2 månader nu. Jag kämpar på några timmar till och hoppas på att sova gott inatt och få sova lite bättre under natten. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll älsklingar. 

2 thoughts on “Croopat set från Shein.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.