RESOR / HOTELL

Radisson Blue Hotel Malmö

Runt den 25 denna månad funderar jag och X på att boka in oss på Radisson Blue Hotel i Malmö för att kunna gå på en fest som äger rum dessa datum. Inget är spikat, men vi kollar på alternativ och om vi har möjligheten att komma iväg. I såna fall blir det just detta hotell som vi tänkte checka in på under 2 dygn – Radisson Blue Hotel.

Älskar verkligen att testa på olika hotell att bo på och framför allt att recensera dom på bloggen i efterhand. Så jag hoppas jag får chansen att både bjuda er på lite skön feststämning här hemma samt nya hotell recensioner. Hade även varit trevligt att träffa min älskade Boysen igen också, slå flera flugor i en smäll när jag ändå åker till Sveriges Mecka – Malmö.

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.