INFLUENCER LIFEVARDAGLIGT

Ska bli intervjuad av magasinet Amelia ihop med X

Godmorgon mina älskade vänner har ni sovit gott? Vaknade 04.40 och gissa en tjej som är så glad över att ha fått sova i nästan 7 timmar inatt? Yeeees jag. Vaknade klockan halv tre första gången, men tvingade mig själv att somna om. Nu ligger jag nyvaken i sängen med en stor kopp kaffe och laddar energin för att orka ta tag i dagen. 

Juste glömde berätta för er igår att både jag och X kommer vara med i tidningen “magasinet” Amelia framöver. Har fått alla intervju frågor skickade till mig och det ska bli riktigt kul att besvara dom faktiskt. Det är inte likt någon annan intervju jag gjort tidigare faktiskt, så jag ser fram mot resultatet. Självklart säger jag till er när intervjun publiceras och länkar till den härifrån. Känns som en kul start på 2019 att jag och X gör något kul ihop. 

Jag hoppas att jag har tillräckligt med energi idag för att orka plocka fram systemkameran. Jag skrev för några dagar sen att min nya självutlösare kom på posten. Har lite samarbeten som innehåller kläder, så det skulle vara perfekt att få dom fotade. Jag har ju varit sjuk och inte orkat mig på att fota något. Men vi får se om jag får en sån där skön energi kick under dagen.

Vad ska ni hitta på ?

One thought on “Ska bli intervjuad av magasinet Amelia ihop med X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.