INFLUENCER LIFEVARDAGLIGT

En produktiv dag på sociala medier

Gokväll folket hur har dagen varit? Min har varit sjukt produktiv, jag har lagt all min vakna tid på att jobba massor på mina sociala medier. Kvällen har slagit rot och jag ser så fram mot att få krypa ner i sängen och sova, men inte riktigt än utan drar ut på tiden några timmar till. Däremot tänkte jag äta lite middag ihop med X och sedan sätta mig ner och svara på intervju frågorna som ska va till intervjun i Amelia framöver. Blir en mysig kvälls sysselsättning. Har en massa olika samarbetesförfrågningar att svara på också, b.la massor på instagram som jag lagt energi på igen. Märker att det är lite segt när jag publicerar, men jag vet att Instagram gjorde om för ett tag sedan, så trots att man följer konton så får man inte upp deras nyaste uppdateringar i flödet, vilket resulterar i att man inte får lika mycket likes som förr i tiden. Well well världen går inte under för de. 

Samir är tillbaka på sociala medier också som en del av er redan förstått. Så följ honom på Instagram då det kommer dyka upp en massa spännande saker kring honom också. Ett litet tips såhär på kvälls kvisten. Juste vi har även startat en gemensam grupp som heter KINGS & QUEENS på Facebook. Tyckte det kunde va kul att driva nått ihop med Samir.

Godnatt och sov så gott.

2 thoughts on “En produktiv dag på sociala medier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.