VARDAGLIGT

Mitt nya flöde på Instagram 2019

Godmorgon i stugorna sovit gott? Som vanligt har jag sovit, men gott vet jag inte. Vaknar hela nätterna med huvudvärk och måste alltid kliva upp för att hämta alvedon. Nu när jag klev upp klockan 05.30 vaknade jag av den värsta huvudvärken i världshistorien. Men efter 2 Treo / 1 brus alvedon och 1 kopp kaffe senare börjar den ge sig. Jag är så glad över gårdagen, hade så mycket inspiration och jag låg ända fram till 23.30 inatt och roddade lite i min instagram b.la. 

Jag har länge varit trött på mitt instagram flöde, kanske därför som jag lagt lite energi där inne. Men så inatt höll jag på fixa med lite gamla bilder som jag sparade ner i instagram arkivet för framtida bruk. Jag är så nöjd med det ljusare upplägget och jag funderar starkt på att radera hela mitt tidigare flöda för att färska upp hela kontot – Vi får se vad ja gör. Ni som inte redan följer mig kan lägga till mig här <—

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.