MAT & DRYCKVARDAGLIGT

Trevliga morgonvanor – Granola hasselnöt / russin

Godmorgon angels hur mår ni , sovit gott ? Vaknade redan 04.30 och har varit i full gång. Har hunnit svara på intervju frågorna, nu är det bara X som ska svara på samma under dagen så jag kan skicka in dom. Jag har gjort om headern på bloggen igen (berättade förut att det kan hända att utseendet kommer ändras lite fram och tillbaka tills jag hittar rätt), har druckit 2 koppar kaffe, laddad ner lite ny skön musik till min playlist osv. Är ni likadana som mig som kommer igång direkt på morgonen ? I samma sekund jag vaknar och slår upp mina ögon så kastar jag mig ur sängen och tar max 3 minuter sen är jag 100% produktiv. Jag har alltid varit en morgon människa, funkar som bäst den här tiden på morgonen. 

På tal om morgonvanor, har ni testat denna granolan att toppa er smoothie bowl. Denna med hasselnöt och russin är sjukt god faktiskt. Har alltid haft svårt för musli liknande produkter som liten, men har börjat ändra min uppfattning. Sjukt gott faktiskt. Nu ska jag fortsätta min morgon, dricka en till kaffe och uppdatera instagram när jag ändå är på G. Kram på er.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.