VARDAGLIGT

Äntligen måndag, har ledsnat totalt på helgerna.

Hej på er, äntligen måndag. Jag vet inte vad det är med mig, men jag har fått en mer eller mindre avsky för helgerna. Tycker dom är dryga som fan. Jag är ju sån person som tycker om att ha saker att göra, när jag är sysslolös så stannar mitt liv upp. Så veckodagarna för mig är bättre än bäst när allt rullar på. Hur var er helg då, har ni gjort något skojigt? Själv har jag latat mig, sovit, ätit och bara tagit det lugnt. Idag blir det att storstäda lägenheten, tvätta massa kläder och göra såna där tråkiga måsten. Kan hända att ett samarbete med Mymuse kommer på posten så om jag orkar så blir det att fota det samarbetet lite senare.

Känns som jag glider lite in och ut bland mina sociala medier, har inte fått tillbaka 100% av mitt vanliga driv. Jag har funderat lite fram och tillbaka vart jag lägger min tid. Kommer säga av mig en del saker runt om för att få fullt fokus på mina saker. Känns som jag behöver lägga tiden här istället för att va pressad på annat håll. De enda sakerna jag kommer hålla kvar vid är såklart mina samarbeten ihop med GS. Jag och Jossan gör något riktigt bra ihop och så ska de fortsätta vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.