FASHIONSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

Briana Semi set by Muymuse.se

I SAMARBETE MED MYMUSE.SE

Här kommer ett efterlängtat inlägg på bloggen – Samarbetet ihop med Mymuse.se igen. Jag har haft ett tidigare samarbete ihop med dom efter jag födde min första son (så det är ett tag sedan). Igår hämtade jag ut paketet som trillade in på posten och WOW säger jag bara vilka otroliga underkläder. Jag är blown aways verkligen. I mitt första inlägg så visar jag upp detta lyxiga samt sexiga set Briana Semi <—-

Jag är otroligt nöjd med mitt Briana Semi set, det sitter som en schmäck på kroppen och man känner verkligen av den lyxiga kvalitén. Perfekt nu inför alla hjärtans dag som närmar sig. Köp något sexigt set och överraska din partner eller varför inte hinta honom med denna exklusiva sida där han kan gå in och hitta godbitarna som skulle krydda till det intima lite extra.

Information om BH.n 

Briana Semi-Corset BH har ett unikt och sensuellt uttryck med ett blankt läckert spetsmönster och sina strappy detaljer på baksidan. BH:ns Balconette-form ger dig ett perfekt lyft, och med de avtagbara banden kan du använda den vid flera olika tillfällen. Kombinera gärna med Briana String och Suspender.

 

 

I samarbete med GIRLSQUAD 

Detta samarbete går hand i hand med tjejgruppen Girlsquad på Facebook med +77 K medlemmar. Är du inte redan medlem så bli det idag. Du kommer kunna ta del av den exklusiva utlottningen av ett presentkort från Mymuse.se på 1.500 SEK

 

Vilka är vi?

Underkläder är mer än vanliga klädesplagg. Underkläder är en intim del av dig som ger dig trygghet och stärker din självkänsla. Det kan egga din partner och förföra din älskare. Till speciella tillfällen eller till vardags gör rätt underkläder en skillnad.

Med detta som grundtanke lanserade vi hösten 2013 MyMuse.se. Detta för att erbjuda underkläder av hög kvalitet till kvinnor som vill ha det lilla extra, och till män som vill ge sin kära en unik gåva. De flesta produkter som finns hos oss är producerade av europeiska leverantörer med stor vikt på kvalitet. Speciellt kvaliteten, är det vi letar efter när vi reser runt i Europa för att hitta nya leverantörer. Vårt sortiment och storleksurval växer stadigt, med BH-ar i storlekar från A-K, suspenders, stockings, nattplagg, badkläder med mera.

 

5 thoughts on “Briana Semi set by Muymuse.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.