TANKAR / ÅSIKTER

Josefine Boysen – En vän värd sin vikt i GULD

Morgon kaffet smakar alltid som godast när man är fylld med positiv energi, har sina vänner vid sin sida och är omringad av kärlek. Och det är en sak jag verkligen vill skriva om idag – Min fina vänskap till den bästa människa jag känner Josefine Boysen. Vi har verkligen haft våra upp och nedgångar på sociala medier, varit varandras “fiender” under en period. Men som både jag och Jos skrattat åt så kanske det behövdes för att komma till insikt med saker och ting. Ibland behöver vi människor förlora något vi håller kärt för att inse värdet i det. Och sanna mina ord när jag säger, jag insåg vad jag förlorat för om det är någon jag håller kär så är det denna helt fantastiska människa.

Jag är så otroligt glad och tacksam att vi efter många månader tog vårt sunda förnuft till fånga och redde ut i all den skit som varit. För så som saker och ting är idag är så mycket bättre än jag någonsin kunnat drömma om. Vi har inte bara gått och blivit dom bästa vännerna till varandra som en vän kan önska sig, utan vi pushar även varandra fram i våra mål och drömmar. Vi har b.la sett vikten i att samarbeta och gör det bäst ihop. Och vad är inte roligare än att skapa succé ihop med sin bästa vän? Jag älskar den här tjejen verkligen, vi är så otrolig lika på så många sätt även om vi är olika på många andra. Jag kliar mig ofta i huvudet och undrar vad som slog så fel under en lång tid. Kanske var det att för många människor blandade sig i ett tjafs som vi själva skulle rett ut mellan varandra, då hade det aldrig gått så långt. Men hey vi är inte mer än människor, man lär av sina misstag. Mitt misstag blev en stor läxa – Lös konflikter på ett annorlunda sätt i framtiden, speciellt till de vänner som står dig närmast.

Det har stört så många människor att vi återupptog vår relation – låt de ! Kunde inte bry mig mindre om folks åsikter kring allt som varit och relationen vi har mellan varandra idag. Det viktiga är att se vikten i sina relationer, lösa de konflikter som uppstår (för sånt sker, tyvärr blir det för infekterat när man hamnar i kläm med varandra på nätet där alla kan ta del av konflikten). Jag har aldrig mått så bra som jag gör just nu. Jag är omringad av kärlek, respekt och positiva vibes dagligen och det smittar verkligen av sig på alla livsval jag tar och även på dom personerna som har en relation till mig idag. Kliver upp varje dag med ett leende på läpparna och inte den där stressen som var för ett tag sen. Och när valen man tagit ger en positiv förändring då vet man att man valt rätt. 

Tack min älskade Josefine för din vänskap, tack för du är du. Din vänskap är så värdefull. Du är min vapendragare i allt och det finns inget som någon kan säga eller göra för att rubba den åsikten hos mig idag. Som du alltid säger – Vi är för lika för att hata på varandra. Lika barn leka bäst. Jag älskar dig 

4 thoughts on “Josefine Boysen – En vän värd sin vikt i GULD

 1. Ni är bäst ihop så enkelt är det. Bajs på va folk säger om er vänskap eller lägger ut för patetiska saker om er som personer och era grupper. Ni är fucking bäst

  1. Tack så mycket vi vet. Det finns inget folk säger som nyper på mig. Jag vet att jag och Jos gjort ett vuxet val att lägga skit bakom oss. Dom som inte kan va mer klarsynta än så får leva med sin egna irritation – Not my problem!

   Kramar

 2. Underbart att ni har hittat tillbaka till varandra. Fattar inte att folk ska ha så mkt åsikter om andras relationer, men tyvärr e det så. Spännande att få se vad ni 2 hittar på💚💚

  1. Tack fina Mia. Jaaa jag förstår inte att folk inte kan tänka mer vuxet. Okej det krockade mellan oss en tid, det blev smutsigare än det behövde bli eftersom bråket hamnade på sociala medier där människor kunde lägga sig i. Vi båda kom till insikt att detta inte var till någons fördel och vi valde att en gång för alla lösa problemen mellan varandra och gå vidare.

   Jag och Josefine går super bra ihop idag. Vi båda skrattar gott åt allt som hänt och ställer oss frågan – Hur kunde vi hata så mycket på varandra när vi själva verket kommer så bra överens och kan göra så mycket bra saker ihop. Jag är sjukt nöjd över situationen just nu, ingen stress, inget drama, inget skit.. bara skratt och good vibes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.