PRODUKTER

OMG !!! Mitt älskade LuMee skal har kommit

OMG YES ÄNTLIGEN.. igår kom mitt efterlängtade skal från LuMee hem. Nej detta är inget samarbete utan har beställt produkten eftersom jag verkligen velat ha den. Klickade hem både Vibes skalet samt en mobilring att sätta fast för stadigare grepp när jag håller på med min telefon. Till alla er som jobbar med sociala medier på ett eller annat sätt där ni håller på med foto / LIVE eller annat som kräver bättre ljus – LuMees skal är verkligen att rekommendera. Jag bara måste tipsa Josefine Boysen om detta, hennes liv skulle räddas tusen gånger om. Hör du de kärring detta är vad du behöver!!

Mitt skal heter Vibes och kostar ca 800 SEK. Mobil ringer kostar ca 200 SEK, så en total kostnad på 1000 SEK för ett komplett set. En del skulle säga – Aldrig i livet! Men om man jobbar med sociala medier på ett eller annat sätt så är tusen kronor en bra investering. Så har jag sett på alla mina köp som rör mitt arbete – Datorer / kameror / belysning osv. 


Vad är det som är bra med att äga ett LuMee skal ? 

Se videon och avgör om du behöver skalet redan idag.

 

 

 

 

 

One thought on “OMG !!! Mitt älskade LuMee skal har kommit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.