FASHIONSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

Red Morgana Semi Corset BH

I SAMARBETE MED MYMUSE.SE

Här kommer ett efterlängtat inlägg på bloggen – Samarbetet ihop med Mymuse.se igen. Jag har haft ett tidigare samarbete ihop med dom efter jag födde min första son (så det är ett tag sedan). Igår hämtade jag ut paketet som trillade in på posten och WOW säger jag bara vilka otroliga underkläder. Jag är blown aways verkligen. I mitt första inlägg så visar jag upp detta lyxiga samt sexiga set Red Morgana Semi Corset BH <—-

Jag är otroligt nöjd med min Red Morgana Semi Corset, den sitter som en schmäck på kroppen och man känner verkligen av den lyxiga kvalitén. Perfekt nu inför alla hjärtans dag som närmar sig. Köp något sexigt set och överraska din partner eller varför inte hinta honom med denna exklusiva sida där han kan gå in och hitta godbitarna som skulle krydda till det intima lite extra.

Information om BH.n 

Enastående Morgana är underkläderna med hög X-faktor. Kontrasten mellan en enkel beige-färg och delikata broderier ramar in kroppen med finess. Detta plagget är lika delikat som det är elegant och kommer utan tvivel att göra din utvalda svag i knäna. Morgana Semi-korsett BH framhäver din vackra timglasfigur med underbara broderier och ser till en perfekt passform med justerbara band. BH:n har vadderade kupor som ger brösten ett naturligt utseende samtidigt som den känns komfortabel på. Kombinera med underdel och suspender från samma serie och du kommer att vara ostoppbar.

I samarbete med GIRLSQUAD 

Detta samarbete går hand i hand med tjejgruppen Girlsquad på Facebook med +77 K medlemmar. Är du inte redan medlem så bli det idag. Du kommer kunna ta del av den exklusiva utlottningen av ett presentkort från Mymuse.se på 1.500 SEK

Vilka är Mymuse.se?

Underkläder är mer än vanliga klädesplagg. Underkläder är en intim del av dig som ger dig trygghet och stärker din självkänsla. Det kan egga din partner och förföra din älskare. Till speciella tillfällen eller till vardags gör rätt underkläder en skillnad.

Med detta som grundtanke lanserade vi hösten 2013 MyMuse.se. Detta för att erbjuda underkläder av hög kvalitet till kvinnor som vill ha det lilla extra, och till män som vill ge sin kära en unik gåva. De flesta produkter som finns hos oss är producerade av europeiska leverantörer med stor vikt på kvalitet. Speciellt kvaliteten, är det vi letar efter när vi reser runt i Europa för att hitta nya leverantörer. Vårt sortiment och storleksurval växer stadigt, med BH-ar i storlekar från A-K, suspenders, stockings, nattplagg, badkläder med mera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.