SAMARBETEN / PRESSUTSKICKSKÖNHET / HÄLSA

Stella Derma Roller 4 in 1

Godmorgon gänget, här är morgonen i full gång, kaffet är kokat, inspirationen har kickat igång och humöret på topp. Gick upp och tog mig en lång stund i badrummet för att ta hand om huden i ansiktet. Jag använde b.la denna Stella Derma Roller som jag fick hem från Bellore.se . Jag älskar verkligen allt som har med hudvård att göra och drar mig inte för att testa nya produkter. Det är första gången i mitt liv som jag testar på en derma roller och jag hoppas på att se resultat av användandet framöver.

 

Derma Roller från Stella har upp till 1200 mikronålar av kinesisk kirurgiskt stål som rullas över huden för att stimulera kollagen i kroppen, ökar blodcirkulationen och skapar ny hud. Finns 3 olika roller samt intern desinfektionstank fast position för rullhuvud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.