TANKAR / ÅSIKTER

Bli inte en copycat av någon annans framgång – Va alltid ditt egna original

Godmorgon, hur startar ni upp er fredag? Jag vaknade upp efter en skön natts sömn med humöret på topp. Har ätit min frukost, druckit min kanna med Coffee & milk och bara njuter dom här första timmarna. Så vad händer idag? Ingen aning om jag ska vara ärlig, städa lite här hemma inför helgen sen vet jag faktiskt inte. Vi får helt enkelt se vart inspirationen tar mig.

Jag har funderat rätt mycket över vilka vägar vi människor tar för att “bli någon” eller förverkliga våra koncept. Många av oss krigar oss blodiga för att förverkliga våra drömmar. Vi inser vikten i hårt slit och ger inte upp på vägen oavsett hur många hinder vi stöter på. Andra tar genvägarna vilket oftast resulterar i plattfall i slutändan. Man kan aldrig förverkliga sina drömma, visioner och mål genom att snålåka på någon annan. Hur jobbigt det än må vara så lovar jag er att hårt slit är värt alla gånger i slutändan. Försök aldrig bli något eller någon som någon annan redan är. Titta inte så mycket på vad alla andra gör och försöka bli en kopia av det. Var egen, unik och inspirera människor er ditt speciella sätt. 

Jag har drivit den här bloggen i 13 år (dock är massa material borta pga. flyttar mellan olika portalen och strul med importering / exponering av innehållet i bloggen), hur som helst, jag har gjort detta i 13 år, jag har slitit som ett djur och jag har alltid hållit mig “egen”. Jag har aldrig försökt ta mina bilder som någon annan, aldrig försökt få mina samarbeten att likna någon annans, skriver på mitt egna sätt, utformat mina bloggdesigner på ett personligt sätt. Det har tagit sin tid, men så värt i slutändan när man bli ihåg kommen för en man är och sin unika stil. Självklart hade det gått sjukt snabbt för mig om jag satt mig ner och kopierat av alla vinnande koncept där ute – Men nej jag vill inte vara en copy cat av någon annans framgång, jag vill vara ett original av min egna personlighet.

Skulle ni vilja jag skapar en kategori på bloggen där jag ger tips och trixt hur ni kan få era sociala medier att växa och hur ni ska tänka kring olika saker ? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.