SKÖNHET / HÄLSA

Versace och champange

Vilken fin kväll det var igår. Umgicks med den finaste av alla människor jag vet. Samir överraskade mig med 2 flaskor champagne och en present som fick mig att ramla av stolen. Känner mig alltid så bortskämd och uppskattad av honom. Se denna parfym från Versace som är ett av mina favorit märken som ni kanske insett vid detta laget. Parfymen doftade magiskt och var utan tvekan en doft som passade mig perfekt, den kommer användas flitigt. 

Är så lyckligt lottad som har en sån fin människa vid min sida som alltid pushar mig framåt, uppskattar mig och skämmer bort mig med dom finaste presenterna. Samir vet att han aldrig behöver köpa mig något, jag är inte den tjejen som anser att presenter stärker relationen, men att han har den personligheten som gillar att överraska och unna mig det lilla extra ibland är det jag älskar. Det är en fin egenskap att lägga en extra tanke på sin kärlek och överraska. Det är en sån fin del i dig som fler män borde ta efter faktiskt Tack för allt och tack för du är du – Älskar dig.

DYLAN BLUE POUR FEMME – ren perfektion.

En kraftfull, unikt fulländad doft för kvinnan med beundransvärt stark karaktär. Doften är lika inbjudande och behaglig som förpackningens kurvor. Flaskans form har inspirerats av en antik amfora som den avbildas i den grek-romerska mytologin. Den djupblå nyansen för tankarna till medelhavets oändliga rikedom.

Fruktiga och friska toppnoter från bland annat svarta vinbär och bladmynta möter upp doftens hjärta bestående av noter från frostig persika och jasmin. Den subtila basen med musk och patchouli förstärker doftens sensualitet.

Topp: Svarta vinbär, Granny Smith sorbet, Klöver, Förgätmigej, Bladmynta

Hjärta: Eglantine ros, Petalia, Frostig persika, Jasmine

Bas: Styrax*, Blonda träslag, Musk, Patchouli, Petalia

 

2 thoughts on “Versace och champange

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.