EVENT / PREMIÄRER / GALOR

Känner mig redo för event livet igen

Alltid lika trevligt när inbjudningar fyller mailen vilket dom gjort hela tiden. Tyvärr har min psykiska samt fysiska hälsa under en väldigt lång tid begärt att jag backat från event världen ett bra tag. Jag har behövt fokusera på mitt mående i första hand. Jag drabbades av ett seriöst utmattningssyndrom som tog all ork och energi ifrån mig under maj-juni månad 2018. I snart 1 år har jag krigat med mitt mående. Många saker har tyvärr blivit drabbade under detta år. Jag är så otroligt tacksam mot eventbolag som exempelvis Petre Event som visat full förståelse för den psykiska ohälsan och låtit mig få återhämta mig i lugn och ro. Inbjudningarna skickas ut ändå och jag är fri att komma om jag orkar. Nu känner jag mig faktiskt taggad på den här invigningen av Watson’s bar den 29 Januari. Har osa.t JA och hoppas verkligen att energin är med mig den dagen. Känner att jag är på väg tillbaka med så mycket, men det tar tid att lappa ihop en utmattning. Det är ett ämne jag kan skriva om fram över här inne på bloggen. Tror många kommer känna igen sig i den situationen.

Jag hoppas verkligen att vi på bloggen kan blåsa liv i kategorin Event & Galor under 2019. Det är ju den kategorin jag brinner lite extra för och tycker är fruktansvärt rolig att inspirera och motivera er läsare med. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.