INFLUENCER LIFEVARDAGLIGT

Tid för fotografering åt Amelia.se

Hej älsklingar äntligen måndag. Har varit igång ett tag nu under morgonen med att fixa en massa här hemma. Har varit lite för slappt under helgen att jag sköt fram på alla måsten. Hur mår ni och hur har helgen varit ? Min har varit fantastisk på alla sätt och vis, det var längesen jag skrattade så gott som jag gjort med mina vänner. Humorn har verkligen varit på topp. Känns som alla människor runt mig mår så otroligt bra och det smittar verkligen av sig. Finns inget härligare än när hela ens omgivning känns välmående. 

Har varit i kontakt med en fotograf idag. Vi ska boka tid för fotografering inför intervjun eller reportaget som kommer vara med i tidningen/magasinet Amelia under våren. Ska bli intressant att ta mig till en annan fotograf och låta dom ta bilder, är van att sköta allt de där på egen hand. Självklart tar jag med kamera så jag kan lägga upp lite backstage bilder åt er här på bloggen och även sända en LIVE i Girlsquad när vi är där. 

Den här veckan ska jag viga åt mina sociala medier lite mer hade jag tänkt. Har massvis med material som behöver komma upp på bloggen. Ska sätta mig ner under dagen och ordna med lite förtids inställda inlägg. 

Vad ska ni göra i veckan?
Klicka på Amelia för att komma till magasinet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.