MODE,  SAMARBETEN / PR

TÄVLING LYXIGA UNDERKLÄDER – Vinn presentkort värde 1.500 SEK hos Mymuse.se

TÄVLING KAOS

Just nu pågår en hel del tävlingar på bloggen “se kategorin tävlingar längst upp i menyn på bloggen”. B.la denna otroliga tävling där ni läsare kan kamma hem ett pris/vinst värde 1.500:- att handla lyxiga underkläder för hos Mymuse.se. Reglerna är simpla:

  • Följ Mymuse på Instagram
  • Bli medlem i tjejgruppen Girlsquad. Är du redan medlem så dela gruppen i ditt flöde på facebook: https://www.facebook.com/groups/1789613421090356/
  • Skriv KLAR i kommentarsfältet och ditt instagram namn

LYCKA TILL

 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

23 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.