SKÖNHET / HÄLSA

I djungeln av löshår

 

Använder ni som läser min blogg löshår?

Jag gör de och ibland blir man inte riktigt klok på vilken webbutik man ska vända sig till. Vem har den bästa kvalitén, dom bästa priserna, snabbaste leveranserna. Hos hairextensionsguiden blir du guidad rätt när du ska köpa äkta löshår samt dom tillbehören du är i behov av för att kunna vårda ditt svall.

Min bloggkollega samt en av kvinnorna bakom portalen jag bloggar ifrån (Delacay.com) Miss Jennie berättar i en intervju hos hairextensionsguiden hur du vårdar löshåret för att hålla det fint länge. Läs hela intervjun och få dom tipsen du behöver genom att klicka dig in på den färgade länken. Hos hairextensionsguiden kan ni hitta svar på alla era frågor kring löshår. Exempelvis se ni här under. Kika in på sidan och lär dig mer om hur du vårdar ditt vackra svall.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.