INFLUENCER LIFE

JOSEFINE BOYSEN – Vi är QUEENS på det vi gör

Många på nätet har idag sett vilket enormt samarbete jag och Josefine Boysen gör ihop. Jag har haft många på mig nu senaste tiden som vill ha samma sak ihop med mig som jag har med henne. Jag har fått så många erbjudanden nu vilket iof. är jättekul – Det är ett tecken på att man är bra på de man gör. Jag vet att jag är drottningen av samarbeten och vet att ni skulle älska att ha mig vid er sida för att skjuta er business i höjden. Marknadsföring har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag är bra på de jag gör och bättre kommer jag bli.

Det jag vill påminna er alla om som kontaktar mig idag och vill göra samma sak ihop med mig som jag gör med min bästa vän är: att inga samarbeten är gratis, all marknadsföring kostar. Med tanke på statistiken jag har på min blogg så kan jag utan några som helst problem ta betalat + 5.000 SEK för ett enda inlägg på bloggen och likaså på min Instagram. Varför skulle jag jobba så gott som gratis för någon? Nej nej så funkar inte denna bransch. Vill ni ha mitt arbete på ert bord så kostar det precis som alla andra tjänster kostar. Jag har varit snäll och hjälpt många, men vad får jag ut av att vara snäll? Inget ! Vill man ha hjälp med bilder till sin grupp = kostar / Vill man jag ska skriva om nått = kostar / Vill ni att jag ska driva en tävling i er grupp = kostar / Vill ni ha tips och råd om hur ni kan jobba med er blogg osv. = kostar. Den enda jag delat min framgång med är min vän som också ger mig lika mycket tillbaka som jag ger – Ge och ta kallas det.

Det jag vill komma fram till i detta inlägg är: Josefine Boysen är min bästa vän och inte nog med det hon är den enda hittills jag träffat som är lika driven i sin sak som jag är i min. Vi gör nått ihop idag som inte många influensers vågar göra (dela sina framgångar med varandra). Vi har valt att samarbeta i allt vi gör och varför gör vi det? 1. för vi är vänner och njuter av att se varandra växa. 2. För inget är roligare att klättra till toppen ihop med sin vapendragare och tillsammans titta på när alla andra grinar blod för dom inte har det vi har och aldrig kommer ta sig dit eftersom dom inte har drivet på samma sätt som vi har. Tyvärr är det bara att inse fakta. 

Jag vill poängtera att denna blogg samarbetar ihop med Girlsquad på Facebook och kommer alltid att göra de. Mina privata samarbeten på bloggen hör hemma här och inne i Josefines grupp. Till alla er som tror man kan åka gratis på någon annans koncept får helt enkelt tänka om. Framgång kommer med hårt slit. Vill ni klättra precis som vi gör så är det dags att lägga latarslet åt sidan och börja jobba för framgången. Egna koncept, kreativitet och ha ett nytänk. Ta aldrig efter någon, man måste hitta egna koncept som väcker intresse hos folk. Och framför allt sluta tro att ni kan åka snålskjuts på någon annan. Klarar ni inte av att ta saken i egna händer så är ni inte i rätt bransch – Sorry to say.

11 thoughts on “JOSEFINE BOYSEN – Vi är QUEENS på det vi gör

 1. Min älskade Angie. Du är verkligen min vapendragare, min bästa vän, min familj. Vi har haft våra ups and downs men i slutändan så stärkte det vår relation och idag känner vi varandra utan och innan och kommer aldrig att upprepa samma misstag. Du är en sann inspiration och som jag alltid har sagt till dig, DU MÅSTE TÄNKA PÅ DIG SJÄLV. Du ger och ger men får väldigt sällan tillbaka. Dessa människor kastar vi som soporna på vägen ut. Jag älskar att samarbeta med dig då vi är lika drivna och vi har enormt roligt på vägen. DU ANGIE, blir aldrig av med mig ❤️

  1. Nämen heeeeej Boysen hahaha *skoja* Jag vet mitt hjärta, så glad att vi redde ut all jävla skit (onödig skit) Men det har vi nog sagt till varandra en miljon gånger nu haha. Nej babe vi gör inte om de misstagen, vi reder ut i skit som normala människor framöver. Alla vänner bråkar ibland “fullt normalt” problemet är när man tar bråken ut på nätet och folk lägger sig i och påverkar.

   Skit samma du är min familj och du har alltid en plats hos oss det vet du. Det finns ingen människa på denna jord som jag hellre samarbetar ihop med än dig. inte bara för vi är GRYMMA på det vi gör, utan för jag älskar att dela framgång ihop med den vännen jag älskar mest.

   LOVE YOU BABE NOW AND 4-EVER

  2. När det kommer till dig min älskade vän kommer jag fortsätta GE, GE och GE utan att ha något krav på nått tillbaka. Jag älskar dig hjärtat och jag värdesätter verkligen vår vänskap. Jag håller med dig att all skit som var stärkte oss i slutändan. Det sticker i ögonen på många att vi hittade tillbaka, men låt de, jag kan inte vara gladare än att ha min bästa vän i mitt liv igen och ditt underbara team.

   LOVE YOU

 2. Ni är bäst ihop, många är nog otroligt glada att ni står starkt vid varandras sida igen. Ta tillvara på er vänskap.

  kram Linda

  1. Jag tar tillvara på den varje dag och är så glad att vi är sammanförda igen. Under mina 33 år har jag inte känt mig så hemma med en vän som med Jossan, älskar henne från djupet av mitt hjärta:

   Kram Linda

  1. Tack Amanda vi trivs ihop och jag tror verkligen på oss som team 😀 Jossan är bäst på de hon gör. Kolla bara hennes blogg, hon är som gjord för att skriva och inspirera andra. Min bästa finaste vän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.