EVENT / PREMIÄRER / GALORVARDAGLIGT

Torsdag – Snart kickar Guldbaggen 2019 igång

Va seg jag var på att rulla in här på bloggen idag. Har varit igång länge, men gjort en massa andra saker. Fick precis ett sms på mobilen att jag har ett paket att hämta från Nordicfeel. Jag anar vad det kan vara, en parfym som jag använde när jag var ung (min absoluta favorit), men som jag inte använt på så många år. Får se om det är den och om jag tycker den doftar lika himmelsk som jag kom ihåg att den gjorde. 

På måndag är det dags för Guldbagge galan 2019. Någon som vet vad det är ? Guldbaggen är Sveriges främsta filmpris och delas sedan 1964 ut av Svenska Filminstitutet för framstående insatser inom den svenska filmen under det gångna året. Totalt har cirka 542 Guldbaggar delats ut under årens lopp och priskategorierna är, numera, 19 till antalet.

2014 blev jag inbjuden till Guldbaggens efterfest på Café Opera i Stockholm (bilderna), kan ha varit den absolut fetaste galan jag någonsin varit på. Alla Sveriges största film skådisar fanns på plats efter prisutdelningen. Skulle verkligen vilja uppleva den kvällen igen någon gång. Men nu är jag inte film skådis utan influenser. Någon av er läsare som brukar titta på Guldbaggen? Vilken film eller skådespelare gillar ni inom Svensk film? 

5 thoughts on “Torsdag – Snart kickar Guldbaggen 2019 igång

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.