INFLUENCER LIFEVARDAGLIGT

Finally Friday eller ?

Tänkte skriva godmorgon men insåg att klockan är över 11 och närmar sig lunch. Fredag idag inte alls min favorit dag på veckan. Konstigt hur man vuxit ifrån de här med att tagga inför helg. Vardagarna är så mycket bättre. Under helgen halkar man lätt ur rutiner, sitter uppe längre på nätterna osv. Visst kan de vara kul också, men jag är en person som inte riktigt funkar med en sån rutin, tvärtom så mår jag bäst när jag kliver upp tidigt, är produktiv och somnar runt 11 på kvällen. 

Vad ska ni göra den här helgen? Jag funderar på att fota för en intervju. Har varit i kontakt med fotografen till Amelia men inser hur jobbigt jag tycker det är att låta någon annan fota haha. Snacka om att jag har extrema kontroll behov när det kommer till vissa saker. Speciellt foto, den enda personen i världen som får fota mig är Samir, han har lärt sig vad jag gillar och inte. Sen är det nog tanken på att inte ha kontroll över vilka bilder som publiceras, hur dom retuscherar bilderna osv. Nä när det kommer till foto så kickar nog mitt kontrollbehov in mer än någonsin, så det bästa är att fota bilderna på egen hand och skicka in.

Idag ska Samir in och träffa upp Peter igen, ni vet Peter Englund som jag skrivit om förut. Samir var modell för hans kollektion som kommer ut nu våren 2019. Nu är det dags för nästa kollektion och han vill använda sig av Samir igen. Vet helt ärligt inte om jag orkar åka in. Känns som jag just nu vill vara ensam och kreativ på mitt håll.

2 thoughts on “Finally Friday eller ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.