TANKAR / ÅSIKTERVARDAGLIGT

Gillar inte Instagrams ändringar

Hur många av er använder Instagram flitigt ? Jag har verkligen legat lågt med min instagram i så många månader. Har nu senaste veckan försökt att komma på fötter med plattformen igen vilket känns kul. Skulle dock vara kul med lite nya aktiva följare och även få chans att följa nya konton jag med. Lite trist när det kommer till Instagram då dom gjorde om i sitt system för ett tag sedan så bilderna man publicerar når inte ut till hela den publiken man egentligen har. Förstår mig inte på när vissa plattformar gör om på ett mer negativt sätt? Facebook har gjort de samma när det kommer till grupper, många förlorade medlemmar och material når inte ut till så många som önskas. Well well bara att kämpa på (skam den som ger sig). 

–> Följ mig på Instagram

Samir håller på fixa sig för att åka till Stockholm. Själv tänkte jag kanske dra ett djupt andetag och plocka fram alla kamera grejer och fota lite. Skulle va skit kul med lite nya bilder för bloggen. Jag hoppas att inspirationen kan kicka igång lite och jag kommer på några roliga outfits eller kanske nått annat skoj att knäppa av en bild på. Ska börja med en dusch och sminka mig lite så får vi se vart kreativiteten för mig. 

2 thoughts on “Gillar inte Instagrams ändringar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.