VARDAGLIGT

Kristallsjukan slog till med jordens kraft

KLÄNNINGEN ÄR FRÅN EN KAMPANJ MED MEMBERS.COM & NLY

Hej hjärtan hur har ni det? Jag sitter i soffan och försöker fokusera på min yrsel. Inatt hände något med kristallerna (har haft problem med dom länge), men nu inatt efter vi stängt ner vår live så slog yrseln till så jag låg ordagrant i sängen och grät och fick spyattacker på löpande band. Samir gjorde en viss övning med min som man ska göra när kristallerna hamnat fel. Det var min högersida som var drabbad, så när jag la mig på högersidan kändes de som jag höll på flyga ut i rymden, men när jag la på mig vänster så lugnade det ner sig. Efter övningen så lugnade de ner sig en aning, men känner av yrseln idag ändå till viss del. Jag märkte av att något inte stod rätt till igår. Jag skulle fota till ett samarbete med Girlsquad och Elly Pistol, men fick sluta fota då det kändes som jag skulle svimma medan jag höll på. Nu förstår jag varför. Måste gå och få hjälp för mina kristaller, kanske är just kristall sjukan som gör att jag mår så dåligt och känner mig så konstig i kroppen hela tiden. 

Idag blir det att ta det lugnt, har lite småsaker att fota under dagen, men förutom de har jag inga måsten över mig. Ska ligga på sängen och ta det lugnt bara. Vad har ni för er älsklingar ?

4 thoughts on “Kristallsjukan slog till med jordens kraft

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.