INFLUENCER LIFE

Moderator i Girlsquad – Let’s rumble

Oh yes nu har jag hittat hem, och med hem menar jag 100% rätt här på sociala medier. Jag har drivit runt, slitits i till höger och vänster, tackat ja till saker som blivit fel, och bara känt mig virrig. Inte här på bloggen men jag tänker på Facebook som jag tycker är en sjukt skön portal att vara aktiv på, men som kan ge mer huvudvärk än man signat upp sig på. 

Igår kom frågan från min bästa vän, eller ska jag kalla det fråga? Det var mer en order och hot om begravning om jag inte accepterade haha. Nä men fick frågan igår om jag ville bli en del av teamet i Girlsquad. Ni som följt mig vet att jag alltid hört hemma i den gruppen. Tom. när saker blev skit där ett tag så var min anda fortfarande där och gnagde. Jag och min allra bästa vän Josefine Boysen har gjort så mycket bra saker ihop, vi krigar på som jag aldrig sett någon annan kriga tidigare och vad känns inte bättre än att göra det 100% på alla plan. Hon vet sedan tidigare att jag alltid sagt att jag ställer upp om hon behöver, men att det aldrig hade gjort någon skillnad för mig om jag INTE skulle varit modd i GS “jag hade pushat, stötta, hjälp och delat med mig ändå”, för det är så vänner gör för varandra. Men nu kom frågan och självklart hakar jag på och släpper allt annat och lägger 100% fokus i hennes grupp. 

Jag älskar att se Jossans drivkraft inne i hennes grupp. Hon är som en terminator och så strukturerad i allt hon gör. Vet att Jossan många gånger skrivit och sagt att jag är en inspirations källa för henne – Right back at ya! Jag lyssnar ofta på henne när hon bollar ideér, har upplägg för saker och ting, WOW om jag så var i närheten så strukturerad som hon är hade jag varit 10 gånger längre fram än jag är idag. Det finns verkligen ingenting som stoppar henne och hon tror på sitt koncept 7 dagar i veckan. Hon är inte bara vacker och smart, hon har även ett hjärta av guld som bryr sig om sina vänner som att dom vore hennes familje “dom är hennes familj”. Hon har skapat en fantastisk anda i Girlsquad och jag vet att hon kommer skapa magi under åren som går. Hon har ett koncept som hon kan utveckla och ta hur långt som helst. Med rätt folk vid sin sida så är inget omöjligt. Jag kommer vara den som stöttar henne hela vägen, i med och motgång. 

Tack för det otroligt fina förtroendet att få bli en del av ditt koncept. Jag känner mig hedrad av dig och hela ditt team som öppnar upp och anförtror er. Nu kör vi så det ryker och skapar magi. 

 

4 thoughts on “Moderator i Girlsquad – Let’s rumble

    1. Det är många som är glada för vår skull och det är de enda som räknas 😀 Alla andra åsikter kastas i soporna.
      Kram på dig och ha en fin dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.