VARDAGLIGT

Söndag vibes

Goddag änglar sovit gott inatt? Vilken jobbig helg det varit, har åkt på en ordentlig skjuts av kristallsjukan så hela min värld har gungat och jag har knappt klarat av att sitta upp. Lyckades titta på en film en stund igår kväll, men direkt efter var jag tvungen att lägga mig på sängen igen. Känns en aning bättre idag, men avvaktar lite innan jag sätter igång med något. Hade tänkt att fota ett sjukt snyggt läppstift som är ny lanserat från F.Ä.R.G , men vill ta bilder med läppstiftet på och inte bara produktbild, får se om jag klarar av att stå och sminka mig senare, för tro mig att ha kristallsjukan är inte att leka med, man klarar inte ens av att göra dom lättaste sakerna, känns som du sitter i en liten eka ute på stormigt hav (fruktansvärt är det). 

Nu ska jag diska undan lite saker i köket och ta mig tid för min hudvårds rutin. Jag har slarvat så mycket senaste tiden och jag märker direkt av att huden är i sämre skick. Ska peela, lägga en återfuktande mask, använda min Swiss roller och göra allt steg för steg för att hjälpa hunden på traven att må bättre. 

2 thoughts on “Söndag vibes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.