SAMARBETEN / PRESSUTSKICKSKÖNHET / HÄLSA

F.Ä.R.G – kyss säkra läppar

TILLSAMMANS MED GIRLSQUAD TJEJGRUPP MED +68K FÖLJARE PÅ FACEBOOK REKOMMENDERAR VÅRA KANALER FÄRG COLLECTION.

För någon dag sedan fick jag ett roligt utskick från bästa F.Ä.R.G , ett av deras nylanserade läppstift som jag självklart kastade mig över för att testa. Dom hade verkligen prickat rätt gällande min färg då jag alltid gillat nude nyanser åt det rosa hållet (passar min hudton bäst). Och jag säger bara WOW vilket otroligt bra läppstift. Älskade den krämiga konsistensen och den täckande färgen. 

Här kan du köpa läppstiftet i nyansen Marseielle

Jag älskar verkligen F.Ä.R.G har massa produkter från dom sen tidigare och produkterna är verkligen värda sitt pris, nästan så jag skulle säga att det är för bra pris för så otroliga produkter. Jag älskar framför allt deras Everyday Palette 2.0 Light palett. Paletten finns även i mörk nyans för alla som har en mörkare hy. Kika in på deras webbshop och se vad för smått och gott som smeker era behov medhårs, finns en rad olika produkter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.