FASHIONINFLUENCER LIFE

GALA DAGS – I jakten på den perfekta RÖDA klänningen

KLÄNNINGEN PÅ BILDEN ÄR FRÅN KAROSZKA 

Gokväll, hoppas er måndag varit bra, min har varit helt okej. Mycket prat i telefon angående marknadsföring osv. men det är bra för framtida inspiration kring kommande samarbeten. Har även suttit och surfat runt bland olika webbshopper under kvällen för att hitta en klänning till Galan den 7 februari som jag inte berättat om för er. Josefine Boysen AKA my best friend kommer hit till Stockholm för att gå på Hårkontrolls Galan 2019 ihop med mig. På inbjudan står det dress code: röd / svart. Och nu behöver jag hitta en webbshop som har potentiella klänningar och att leveranstiden går ihop. Ser verkligen fram mot att gå på detta ihop med min vapendragare, vi kommer ha så sjukt kul ihop. Jag har planerat att gå på saker ihop med folk förut, men att gå ihop med en vän som är lika driven i saker som jag själv är är en helt annan känsla. Jag vet att Jossan kan dra så enormt mycket nytta av detta ihop med mig. Det är lixom inte en +1 på listan om ni förstår, Jossan är redan där och därför kommer det bli alla tiders. Jag behöver inte guida henne i hur hon ska ta för sig, marknadsföra sig själv och behöver inte känna att det hänger på mig att “göra henne” om ni förstår. Jossan har redan gjort sig själv och delar bara livets goda stunder ihop med mig “sin vän”. 

Detta är faktiskt det bästa med att vara två vänner som är lika långt fram, att aldrig behöver känna att någon snålåker och försöker skapa sig ett namn på din framgång. Många jag haft med att göra är inte alls “där” och blir istället snålåkare som tror dom kan bli något genom att glida med på ett bananskal. Aldrig mer kommer jag öppna den dörren för folk. Människor får helt enkelt lära sig den hårda vägen – Att hårt slit lönar sig ! Man kan aldrig skapa framgång på någon annan, så jävla luffigt om ni frågar mig. Well well, ni ska jag fortsätta spendera kvällen med sökandet efter den perfekta röda klänningen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.