VARDAGLIGT

Omg vilken hektisk dag, hur mycket jobb som helst

Hej vänner allt bra med er? Har så mycket att ordna med under dagen så jag vet inte hur aktiv jag kommer kunna vara på bloggen. Igår fick jag 3 samarbetsförfrågningar till mina sociala kanaler som jag måste rodda i idag, sen tror jag JFR kommer hjälpa mig med en outfit till Galan den 7 feb, så jag ska in och se vad dom har för sortiment och vad jag kan plocka ihop för att få en snygg inspirerande outfit. Var inne på klänning först, men kanske inte behöver ha det, huvudsaken är att den är utstickande och typiskt mig. Sen tänkte jag ta sista bilderna till kampanj samarbetet med Members och Nelly. Fick ju hem kläder och skor för ett tag sedan, en klänning har jag visat upp, men har inte hunnit med allt annat. Julkalendern och annat har tagit upp den mesta av tiden. Får se om jag hinner allt, ska göra mitt bästa. 

Vad har ni för er ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.