VARDAGLIGT

Det går bra nu

VÄSKAN & TOPPEN ÄR FRÅN KAMPANJEN MED MEMBERS.COM /  VÄSKA: VERSACE JEANS / TOPP: NLY

Herregud jag hinner knappt med mig själv just nu, det är så mycket som händer. Har fått kontakt med så mycket nya potentiella samarbetspartners som jag håller på roddar med kring framtiden här på bloggen (så sjukt roligt). Dock tar det en massa tid från att sitta här och inspirera er med nya inlägg osv. Försöker så gott jag kan att uppdatera er. Har blivit lite mer aktiv på Instagram då det inte tar lika mycket tid, så glöm inte att följa mig där om ni vill. Idag ska jag kika in hos JFR som ville sponsra mig till galan den 7.e. Hann aldrig göra allt de igår, satt och redigerade bilder fram till 23 på kvällen sen var ögonen helt fyrkantiga haha. 

Jag älskar livet just nu “det går bra nu”. Som jag alltid sagt så ger hårt arbete avkastning alla gånger. Ingen har sagt att det skulle vara lätt att nå sina mål och drömmar, men är man villig att investera i sin tid, sätta “roliga saker åt sidan ibland” och kriga sig blodig så kommer belöningen. Många ger upp för dom stöter på motgångar (det är inte så jag jobbar). Jag kan precis som vem som helst bli oinspirerad, men jag låter de oftast gå ett kort tag sen ställer jag mig upp på benen igen och lägger i 5.ans växel – Det har funkat varje dag. Och sen att omge sig med rätt människor som ger dig energi och inspiration är också viktigt. 

Vad har ni för er snyggingar ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.