VARDAGLIGT

Breakfast and Netflix

Godmorgon, underbart att vakna tidigt för en gångs skull “igen”. Har inte sovit så länge som jag önskade, men hade så svårt att somna om att jag klev upp. Blir jag trött så får jag sova någon timme till sen. Ligger faktiskt kvar i sängen och bara chillar och kollar Netflix. Började titta på dokumentären The Ted Bundy Tape för några dagar sedan och tänkte jag skulle fortsätta mitt lilla maraton medan jag försöker få ordning på bloggandet.

Jag har varit den sämsta bloggaren senaste veckan. Har satt mig framför datorn varje dag (i flera timmar), men slutar med att jag inte kommer på något att skriva om. Fråga mig inte varför, det känns som jag har tonvis med saker att preenta ner, men noll som kommer ut i text. Detta är problematiken efter att ha gått med utmattningssyndrom för länge, hjärnan stänger ofrivilligt ner så många funktioner. Hur mycket man än vill komma på banan igen så går de inte. Allt går i snigelfart. Tänkte jag skulle skriva nått inlägg fram över hur det varit för mig under tiden (nu) när jag lider av just detta. Det är verkligen det värsta att drabbas av kan jag lova och jag tror många av er kan relatera till den historien. 

Hörrni det är ju fredag idag, haha var säker på att det var torsdag. Vet inte vad som hände med dagarna? Dom gick lite snabbare än jag tänkt mig. Ni vet ju att jag inte är ett fan av helgen, inte min grej riktigt. Vardagarna är skönast då jag får mer tid för mig själv vilket jag är i behov av just nu. Under helgen stannar allt upp och jag har inte riktigt samma tid. 

Vad ska ni göra i helgen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.