FASHIONVÄLGÖRENHET

Lätt provocerade människor i landet lagom

Har ni ändå hittat har kan ni lika gärna följa mig på Instagram

Vet ni vad jag ogillar med det här landet “Sverige”, det är hur lätt provocerade folk är. Landet lagom, landet där man inte får sticka ut och göra sin grej för det stör människor så fruktansvärt mycket. Det kliar satan i människor när någon kliver upp på den stora scenen och gör sin grej och vågar sticka ut. Spelar ingen roll vad vi pratar om egentligen, kan vara allt från företagande till hur vi lever våra privatliv. Jag tar mig själv som ett exempel eftersom vi ändå är inne på min blogg:

Jag har alltid gillat att gå emot Strömmen, kämpa i motvind. Jag har alltid tyckt att alla kopior där ute som apar efter varandra är så jävla trista. Alla klär sig likadant, tar sina bilder på samma sätt, väljer samma yrken, skapar koncept som efterliknar någon annans. Dom har inga hjärnor att tänka outside the box, dom vågar inte tro på sig själva eller sina drömmar så dom följer andras. Det är dessa människor som stör sig på allt som inte smeker normen medhårs. Jag älskar att chocka folk en aning och ändå visa att man kan göra något kreativt och framgångsrik genom att sticka ut, ta för sig och gå emot Strömmen. 

Många har klankat ner på mitt bloggande under åren familj, vänner och oviktiga främlingar. Inte för “att” jag bloggar, utan för jag vågar visa upp mig, ta plats och står för mina åsikter. Wow Angelica har publicerat en lättklädd bild exempelvis – Ja so what ? Jag lever en gång, har en snygg kropp efter att ha fött två barn och jag jobbar som influenser där större delen av mina samarbeten handlar om att fota mig i mycket eller mindre kläder för att marknadsföra diverse webbshopper. Vad har jag att skämmas över? INGET. Däremot så tycker jag kvinnokroppen är otroligt vacker och älskar att våga vara vågad (Fler borde våga). Många har klagat på att jag har för mycket åsikter.. So what? Mina åsikter fick mig hela vägen in i politiken då jag blev vald som ersättare i utbildningsnämnden för Socialdemokraterna. Så säg mig varför jag inte ska va stolt över att va en kvinna som står upp för dom och uttrycker mig? Den där Angie tror hon är nått: Nej jag tror inte, jag är ! Herre min gud, alla människor är nått och är det så att man kämpar hårt för att lyckas med sina drömmar och koncept så tycker jag personligen att varje individ där ute ska vara riktigt stolt över att visa upp sitt verk. Varför ska vi inte få vara stolta över nått vi jobbat arslet av oss för ? Är det för att vi kan klampa någon lättkränkt människa på tårna ? Hell no, det är inte jag som behöver ändra om och smeka alla drömlösa människor medhårs, det är dom som behöver kliva upp varje morgon och börja förverkliga sina drömmar så dom slipper sitta och störa sig på andras. 

Så sluta vara så fruktansvärt lätt kränkta och provocerade , har du något att vara stolt över – Visa upp de, men för guds skull våga vara egen och sluta apa efter alla andra människor. Ha nu en fin dag alla unika själar

 

5 thoughts on “Lätt provocerade människor i landet lagom

  1. Tycker du e en så inspirerande kvinna, säkert en förebild för många. Älskar att du e dig själv o vågar chockera med dina åsikter, bilder osv.😍😍

    1. Tack va fin du är. Jag är inte ute efter att folk ska känna sig kränkta av mina texter, utan att dom ska känna att dom vill bli mer självständiga och stå upp för vilka dom är. Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.