Okategoriserade

Saturdays GOOD vibes

Det är good vibes över hela den här dagen, vaknade upp med ett leende på läpparna “som alltid”. Juste har glömt att berätta då jag haft så mycket annat för mig, men jag klev igår på som moderator i V.I.P ROOM på facebook. Det betyder att jag nu ligger i två grupper och moddar. Först har vi älskade Girlsquad som är till för tjejer och ickebinära. Alla tjejer som vill ha en grupp att vara aktiva i som tar sitt jobb på fullaste allvar ska söka in där. Ni vet att det är min älskling Josefine Boysen (min bästa vän) som driver gruppen och har gjort det med stil sedan start. V.I.P ROOM är till för både tjejer och killar som gillar att ha kul med varandra. Skämtsamma publiceringar och framför allt en massa lives. Känns enormt kul att jag är tacksam att ha fått förtroendet att vara en del av två stycken vinnande koncept. Jag gör mitt bästa för att hinna med allt – Som ni vet är bloggen mitt jobb och den kommer alltid behövas sättas i första hand. Grupperna dyker jag in i när arbetet är klart. 

Idag hade vi tänkt att ta det lugnt under dagen och sedan kanske unna oss en drink eller något ikväll. Och när vi dricker goda drinkar så brukar alltid en lives starta upp – börjar alltid i GS och kan avsluta i VP. Så ni som inte vill missa våra lives bör söka in i grupperna. 

Vad har ni för er älsklingar ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.