SAMARBETEN / PRESSUTSKICKTÄVLINGAR

TÄVLING – SPA Shaping set (585 SEK)

TÄVLINGSDAGS IGEN / I SAMARBETE MED MEMBERS.COM & GIRLSQUAD

Nu drar jag igång en ny tävling som gynnar er läsare. Den gång lottas detta kit med Babor SPA produkter ut värde 585 SEK. Tävlingsreglerna är de samma som vid alla andra tävlingar (se nedan)

Produktinformation: SHAPING COLLECTION – ask med anti-age produkter för kroppen.

Shower Gel 200 ml: Mild duschgelé med stamcellsxtrakt från tyskoxel, exklusivt för BABOR. Geltextur som skapar ett mjukt skum i kontakt med vatten. Rengöring med antioxidanter, fuktbevarande egenskaper och en hud insvept i en blommig doft av apelsin & mimosa.

Body Lotion 200 ml: Anti-aging body lotion med stamcellsextrakt från tyskoxel, för ökad fasthet och förbättrad elasticitet. Innehåller Shaping Complex med extrakt av kronärtskocka som har en figurformande effekt som ger en slankare siluett och fastare kontur. Lätt textur perfekt för daglig vård av huden.

Peeling Cream 50 ml: Mjuk och krämig kroppspeeling med naturligt exfolierande korn av cellulosa och tranbärsfrön. Innehåller stamcellsextrakt från tyskoxel, exklusivt för BABOR. Jämnare, slätare och mjukare hud redan efter en applicering. Förbättrar hudens förmåga att ta till sig efterföljande produkter.

Tävlingsregler:

  • Följ Members.com på Instagram:
  • Dela detta inlägg på Facebook, kopiera adressen och klistra in i ditt flöde: http://jellicas.se/2019/01/22/tavling-decleor-body-duo/
  • Bli medlem i tjejgruppen Girlsquad <–
  • KLAR, bekräfta ditt deltagande i kommentarsfältet genom att skriva klar och ditt namn på instagram.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.