VARDAGLIGT

Måste hitta struktur i alla nya projekt

Hej älsklingar, har varit vaken sen 5 tiden i morse, men har gjort en massa andra saker som fick tiden att rinna iväg. Behöver verkligen ta mig en dag och strukturera upp tiden och sakerna jag gör. Som ni märkt har jag klivit in i en massa nya projekt som tar tid från mig. Ja jag tänker b.la på grupperna. Facebook kan vara den mest stressade plattformen (den sover aldrig). Som moderator i två grupper så är det alltid en live att ha koll på, alltid ett kommentarsfält att integrera i, frågor på PM och självklart massa kul också. Men den plattformen har verkligen tendens att äta upp tiden vilket en del dagar drabbar mina andra plattformar som för mig är absolut viktigast. Det är blogg och insta som är huvudplattformarna. Jag vet att alla i teamen är medvetna om det, men det är jag som person som gärna vill bidra och vara med så mycket som möjligt. Jag har förklarat detta och skulle teamen tycka att det krockar så vet dom att det bara är att plocka ur mig, jag skulle ha full förståelse. Men vi tutar och kör och ser vart vi hamnar, jag gör så gott jag kan. Men för att kunna göra mest nytta där så behöver jag lägga större fokus här – Allt går hand i hand. 

Jag brukar lösa saker på ett eller annat sätt, ibland tar de lite tid att hitta rätt i allt nytt som händer. Hur som helst, idag blir det en lugn dag känner jag. Det är snökaos ute så jag väljer att stanna inne, sen så är jag redan trött med tanke på att jag vakna så tidigt och fick inte så många timmars sömn. Kanske överväger att sova någon timme eller två till. Jag har sån fruktansvärd magkatarr också som jag inte haft problem med på år och dar – Wonder why? Ska äta lite och se om magen mår bättre av de. 

Hoppas ni får en fin söndag

2 thoughts on “Måste hitta struktur i alla nya projekt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.