VARDAGLIGT

Förbereder inför Galan på torsdag

Seg dag idag, vaknade upp med illamående i magen. Har haft magsmärtor senaste tiden, vet inte vart dom kommer från, men dom senaste dagarna har jag känt mig trött, hängig och bara off. Känns som jag skulle ha åkt på en urinvägsinfektion eller liknande. Ger det sig inte så får jag kolla upp det med en läkare. Jag är en sån person som drar mig in i det sista för att uppsöka läkare. Tycker alltid man betalar en massa pengar och blir hemskickad utan att veta vad felet är.

Om några dagar är det dags för gala i alla fall. Såg att jag fått hem ett paket av JFR, får se om det hinns med att hämta ut idag eller om vi tar det i morgon. Nu är det bara toppen som saknas för att hela outfiten ska vara komplett. Det är lite udda outfit, men ska bli så kul att bära den. Måste typ börja bunkra upp med brun utan sol å skit (blek som ett spöke).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.