EVENT / PREMIÄRER / GALORINFLUENCER LIFE

Invigningen av Watson’s Bar

Nyligen var det invigning av Watson’s Bar på hotel Rival i Stockholm. I minglet fanns många kända ansikten utåt i branschen och kvällen var mer än magisk. Som vanligt flödar champagnen och man kunde inte annat än att njuta av den sköna omgivningen. Här kan ni se lite bilder från kvällen och även info om Watson’s Bar.

Art deco-inspirerad Cocktailbar

Inredningen präglas av långa sköna sammetssoffor, spegelglas och orientaliska mattor. Rivals drinklista gör sig mycket bra på denna klassiska barmark med viss originalinredning från 1937. 

Watson´s är döpt efter ägarfamiljens trofasta följeslagare – Watson. En Jack Russel med stor aptit och nyfikenhet på livet. Drinkmenyn är en spännande blandning av klassiska smaker med moderna inslag – det kommer både överraska och skapa mersmak. Watson´s bjuder alltid på skön musik, en färgstark inredning och avkopplade sittgrupper. Njut av permanent och tillfällig konst. Vara för sig själv eller tillsammans. Det finns något för alla – Watson´s bar med tillhörande teaterfoajé vill vara det självklara valet när du vill njuta av härlig puls på Södermalm. Vill man även ha en bit mat är Råbiffmackan redan en favorit ihop med svamp- och Gruyèrekroketterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.