SAMARBETEN / PRESSUTSKICKTÄVLINGAR

TÄVLING – Elektrisk fotfil från Remington värde 585 SEK

Dags för en tävling ihop med nya gruppen jag moddar i – VIP ROOM faktiskt. Super kul att kunna göra så mycket roliga saker ihop med andra driva människor. Så mina älskade läsare, ni kan ni ihop med mig / VIP och Members.com kamma hem en alldeles egen elektrisk fotfil från märket Remington värde 585 SEK. Allt ni behöver göra är att följa tävlingsreglerna nedan.

 

Info om produkten: Längtar du efter vackra och mjuka fötter? Med den elektriska fotfilen från Remington som kan användas både i vått och torrt har du alla förutsättningar för att få just det. Genom att försiktigt och effektivt avlägsna hård, torr och sprucken hud kommer dina fötter kännas underbart lena.

CR6000 ger tack vare sin nätta design en bra överblick över området du behandlar samtidigt som det mjuka handtaget med anti-glidyta ger extra kontroll, speciellt om du använder fotfilen i duschen.

Den medföljande exfolierande borsten med naturliga borststrån ger dig ytterligare en känsla av lyx. Designad för att massera både fötter och vader kommer din hud att kännas silkeslen och mjukare än någonsin.

De två medföljande koniska rullarna: grov och extra grov gör att du kan skräddarsy din skönhetsbehandling efter dina önskemål och tack vare två valbara hastigheter kan du göra din behandling i ditt tempo.

Rullarna kan enkelt rengöras i vatten och har för din bekvämlighet anti-mikrobiellt skydd vilket gör att de håller sig fräscha länge så att du kan använda flera gånger om.

 

Tävlingsregler:

  • Följ Members.com på Instagram:
  • Bli medlem gruppen VIP ROOM <–
  • KLAR, bekräfta ditt deltagande i kommentarsfältet genom att skriva klar och ditt namn på instagram.

3 thoughts on “TÄVLING – Elektrisk fotfil från Remington värde 585 SEK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.