VARDAGLIGT

Bästa JFR som sponsrar kvällen

Igår hämtade jag ut posten från JRF som hade kommit. Wow va snygga saker, saknades bara en viktig detalj i hela outfiten “halsbandet” . Var inne på hemsidan för att se om de fanns kvar, men det gjorde de inte, så jag måste försöka lösa den biten. Halsbandet var lixom pricken över it på hela outfiten. Det är nått med morgondagens gala som går emot mig känns de som. Skorna jag beställde från NA-KD har inte heller kommit. Dom brukar va snabba på att skicka ut sina produkter, men det har gått många dagar och jag är rädd att dom inte kommer hinna fram i tid. Ändå har jag varit ute i god tid och valt svenska webbutiker och inte från utlandet för att vara 100% säker på att det hinner fram i tid. Men jag är så tacksam att JFR har sponsrat min outfit i morgon, tacksamheten är ENORM verkligen. Ska bli roligt att visa er bilder från morgondagens outfit och gala.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.