EVENT

Taggar inför galan på torsdag – LIVE kommer sändas

Hello har varit borta hela dagen, sov under eftermiddagen och vaknade på kvällen. Jag har varit så sänkt senaste dagarna, normalt sett brukar jag orka hålla mig vaken, men jag somnar av och till hela tiden. Jag tror faktiskt jag har en infektion i kroppen som tar slut på min energi, uringvägsinfektion eller nått, har så fruktansvärt ont i blåsan hela tiden. Som jag skrev så får jag uppsöka läkare om det inte ger sig inom några dagar. 

Hur som helst det hindrar mig inte från att gå på galan på torsdag. Jossan åker upp till Sthlm i morgon vet inte om hon kommer i morn eller hur hon planerat sin tid. Hur som helst så kommer det bli sjukt kul, ser verkligen fram mot torsdag kväll. Vi kommer sända LIVE från VIP ROOM under kvällen och Jossan håller Girlsquad, så vi kommer täcka upp hela två stora grupper på Facebook under kvällen – How awsome ? 

Klockan 20.00 går liven inne i VIP, så bli medlemmar i någon av grupperna för att va med och ställa frågor till folket på plats.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.