EVENT / PREMIÄRER / GALOR

GALA dagen – Live i V.I.P ROOM 20.00

Hej och godmorgon. Somnade tidigt igår efter att ha haft ett givande samtal med min älskade vän Elvane. Blir alltid så mycket klokare när jag delar mina tankar och funderingar med henne (världens bästa). Vaknade upp runt 9 idag vilket ger mig bra om tid att fixa inför ikväll då vi åker till Hårkontrolls Galan 2019. Skorna från NA-KD kom idag, så vi får väl hämta ut dom på vägen in och så ska vi slänga in ett stort paket på posten som ska till en av mina vänner i teamet i VIP ROOM

Ikväll Sänder jag och Samir LIVE från VIP, så för er som vill se den måste bli medlemmar i gruppen om ni inte redan är det. Tänkte att vi skulle gå runt på galan och haffa kändisar som ni kan ställa frågor till, kan va en kul grej för er. Jag måste bara skriva några rader om VIP där jag är modd. Jag har varit väldigt försiktig med att gå in i blandgrupperna, varit mycket negativt snack om dom. Men helt ärligt jag har nog aldrig tyckt en grupp är så rolig som denna. I tjejgrupperna blir det lätt krystat, känns som man inte riktigt kan va sig själv. Jag har rätt grov humor, tycker om att spåra, kan kläcka ur mig grövre kommentarer (fast med charmen såklart). Men skulle man dra exempelvis ett blondin skämt där inne så hade hälften av medlemmarna hoppat på en haha. I bland grupperna är det inte så, man kan vara sig själv och skoja bäst man vill, vilket gör att man blir mer aktiv. Så är ni inte medlemmar i VIP så bli det, sjukt kul att integrera med alla olika personligheter.

Kommer inte skriva mer på bloggen idag, syns på LIVEN.

2 thoughts on “GALA dagen – Live i V.I.P ROOM 20.00

  1. Va kul för dig o Samir😀 synd att jag inte har nån surf, jag lånar nu bibblans wifi, skulle så gärna ha sett liven ikväll. Hoppas att ni får en underbar kväll 💓

    1. Hej Mia, vi hade det super trevligt under kvällen igår. Josefine Boysen var ju med oss 😀 vilket team på plats. Hur mår du bästa ???
      KÄRLEK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.